Tidigare Arbeten

Här kan du se några av våra tidigare utförda arbeten samt vad vi håller på med nu.

Markentreprenad – Lidingö

Projektbeskrivning: Hjälpande hand på mark-området vid Sernekes projekt Klockbojen 4

VA – arbete

Projektbeskrivning: En kund hade råkat ut för en akut vattenläcka efter att en påle hamnat på fel plats och orsakat skada.
Kundomdöme: “Stort tack för att ni arbetade effektivt, proffsigt och med stor omsorg när ni räddade vår tomt från en katastrof. Helt otroligt att ni kämpade till klockan 20 för att hitta den spruckna vattenledningen och att ni sedan fixade tomten. Sen fixade ni tomten supersnyggt. Det har varit ett rent nöje att ha träffat er. Vi kommer rekommendera er vidare till alla i vår bekantskapskrets. Fortsätt med den kundfokus som ni har visat så kommer ni att ha många nöjda kunder.under framöver.”

Bortforsling av bergkross/sten

Projektbeskrivning:
Projektet gick ut på att ta bort cirka 50 kubikmeter bestående av berg/sten och diverse arbete efter en dränering.
 
Kundomdöme:
Anders – “Snabba, effektiva och varsamma. Utjämna tomten och schakta bort massor – en del svårtillgängliga – efter tillbyggnad och dränering gick som en dans. Varsamt och med stor precision.”

Borttagning och bortforsling

Projektbeskrivning: Avlägsna häck samt stenmur + bortforsling av detta
Kundomdöme: “Hej jag anlitade GAROL utemiljö AB för att gräva upp min häck samt ta bort en stenmur. Jag kan varmt rekommendera denna firma. Dom två killar som driver denna firma är väldigt bra att ha att göra med och dom kommer när dom säger det och gör ett väldigt bra jobb samt att dom städar efter sig. Helt enkelt toppenkillar, så på en skala 1-5 får dom full pott av mig.”