Kvalité och service är något som vi tror starkt på.

Vi på Garol Utemiljö erbjuder markarbeten i Stockholm.

Vi arbetar främst i kommuner norr om Stockholm i såsom Järfälla, Sollentuna, Bromma, Sundbyberg och Solna. Vi arbetar även utanför Stockholm beroende på projektets omfattning.

Här kan ni se ett urval av de tjänster vi erbjuder. Om ni söker någon annan tjänst än dessa så är det bara att kontakta oss för mer information.

Gräv- och marktjänster

Vi hjälper dig med markarbeten i Stockholm i form av totalentreprenör eller som en hjälpande hand på bygget. Våra kunder består av privatpersoner såväl som byggföretag. Våra maskinister har förarbevis och är redo att hjälpa dig med ditt projekt på bästa sett. Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp!

Utemiljö

Vi hjälper dig med allt kring utemiljö. Från större projekt till mindre arbeten i din trädgård eller på er innergård. Detta innefattar anläggning av lek- & träningsutrustning, plantering, plattsättning, etc. Vi jobbar mot både mot privata aktörer liksom föreningar & företag så ta kontakt med oss oavsett tanke så ska vi se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Uthyrning

Om du känner att du vill genomföra hela eller delar av ditt markarbete i Stockholm själv istället för att anlita oss så finns möjligheten att hyra maskin av oss. Ring oss för att se över vilken lösning som passar just dig och ditt projekt bäst!